søndag, maj 08, 2011

Endnu en ny krimi.

JEG har lige læst en fantastisk krimi: "Dinosaurens fjer" af Sissel-Jo Gazan. HOLD NU OP, som den var spændende....! Skønt, at opdage "nye" krimiforfattere, der faktisk bare kan deres kram! Hun må meget gerne skrive nogle flere krimier i en fart, altså...! (Dino-fætteren er fra 2008 - hun må da liiiige taget sig sammen!) :o)

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Jytte,
det er en fantastisk bog. Jeg har luret, at du er krimi-fan, men hende her ligger lagt over den masseproducerende standard - jeg nævner ingen navne :)
Hun har skrevet nogle rigtig gode romaner tidligere - dog ikke krimier.
Bonusinfo: Efternavnet har hun efter Paul Gazan, der stod i spidsen for Kanal 5 mv. dengang de hed TvDanmark. De er dog ikke gift længere (Paul Gazan er i dag sammen med min ex's gode veninde, så han kan vist noget med yngre kvinder :))

Kender du Dennis Lehane? Han har skrevet romanerne bag film som Mystic River, Shutter Island og Gone Baby Gone og har lige udgivet Den givne Dag, som er første del af en stor Amerika-historisk - historie.

Jytte Juul Wehlmann sagde ...

Hej Jan.
Øhhh.... Jeg er altså sikker på, at hun er DATTER af Paul Gazan(journalist) og Janne Hejgaard (foredragsholder)...
Nej, jeg kender ikke Dennis Lehane. Men måske man skulle stifte bekendtskab med ham! :o)

Unknown sagde ...

Oops - jeg tror sgu, du har ret! Det sjove var vist, at hans nuværende er yngre end Sissel. Øv, det ærgrer mig at lave sådan en fejl.

Bonusinfo: sgu er ikke længere et bandeord i følge http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/418860:Danmark---Sgu--skal-ikke-mere-vaere-et-bandeord

Rilla sagde ...

Glæder mig! Har den til at stå hjemme på hylden...

D sagde ...

Hun lavede en fantastisk række DR2 programmer et par år tilbage om kærlighedens væsen..intenst og overraskende.