Menuen var hjemmelavede kartoffelbåde krydret med timian og oregano, letkogt broccoli og lammemørbrad med hvidløg og persille viklet ind i noget parmaskinke; dertil en andalusisk sauce med kapers, sorte oliven, Dijonsennep + en ordentlig balje fløde....Uhhmmm... DET var en dejlig middag - men vist ikke slankemad! (I går fik vi hjemmelavet suppe med hjemmelavede melboller - kom ikke og sig, at mor Juul altid er doven i køkkenet!)
Formentlig vil nogle synes, at min weblog har et besynderligt navn... Meeen - sikkert ikke I, der kender mig! Dette sted skal være MIT. Et sted, hvor jeg kan komme af med nogle tanker, og "rase ud" - mit milde sind til trods! Men også et sted, hvor jeg uhæmmet kan skamrose venner og andre, der har gjort sig heldigt bemærket i mine øjne. Eller ind imellem også det modsatte - det hænder jo, man ryger ind i en større mur, og slår sig slemt...
lørdag, marts 07, 2009
Kulinarisk oplevelse!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
God mad er som kunst. Det skal laves med kærlighed. Og du, Jytte Juul, er madkunstner. Du minder mig om Tita fra "Hjerter i Chili", som laver mad så englene synger. "Hjerter i chili" er en erotisk kærlighedsroman + film, hvor sanselighed, magisk madkunst, latter og tårer flyder ned af siderne. Ved hjælp af sin fortryllende madkunst fastholder hun sin kærlighed til sin elskede Pedro, og på alkymistisk vis opløses Tita selv i sine ovedådige retter, vagtler i rosenblade og fyldte pebre med nøddesauce og granatæble, og trænger ind i Pedro. Gennem maden opstår der et seksuelt forhold mellem dem.
Hvis du ikke har set Alfonso Araus film, så skynd dig at gøre det. Den er fabelagtig!
Jeg kender den godt - fabelagtig film! ;o)
Send en kommentar