lørdag, marts 07, 2009

Kulinarisk oplevelse!

Den søde Okke-bokke og jeg har lavet mad i fællesskab i aften. Det er skønt, at hun er blevet så gammel, at hun gerne vil hjælpe til - og hun er faktisk ret god til det! I aften er det lørdag, og vi bestemte os for at gøre lidt ekstra ud af det. Det er der jo OGSÅ noget ved, når man har et barn, som ikke er kræsen, og som gerne vil smage på alt muligt.
Menuen var hjemmelavede kartoffelbåde krydret med timian og oregano, letkogt broccoli og lammemørbrad med hvidløg og persille viklet ind i noget parmaskinke; dertil en andalusisk sauce med kapers, sorte oliven, Dijonsennep + en ordentlig balje fløde....Uhhmmm... DET var en dejlig middag - men vist ikke slankemad! (I går fik vi hjemmelavet suppe med hjemmelavede melboller - kom ikke og sig, at mor Juul altid er doven i køkkenet!)

2 kommentarer:

Betina Lind sagde ...

God mad er som kunst. Det skal laves med kærlighed. Og du, Jytte Juul, er madkunstner. Du minder mig om Tita fra "Hjerter i Chili", som laver mad så englene synger. "Hjerter i chili" er en erotisk kærlighedsroman + film, hvor sanselighed, magisk madkunst, latter og tårer flyder ned af siderne. Ved hjælp af sin fortryllende madkunst fastholder hun sin kærlighed til sin elskede Pedro, og på alkymistisk vis opløses Tita selv i sine ovedådige retter, vagtler i rosenblade og fyldte pebre med nøddesauce og granatæble, og trænger ind i Pedro. Gennem maden opstår der et seksuelt forhold mellem dem.
Hvis du ikke har set Alfonso Araus film, så skynd dig at gøre det. Den er fabelagtig!

Jytte Juul Wehlmann sagde ...

Jeg kender den godt - fabelagtig film! ;o)