fredag, februar 13, 2009

Tillykke til tante Mads & Tømreren

I dag fylder min yndlings-eksmand 40! (Gamle mand...!) Det samme gælder tante Mads - som er Henriks ven tilbage fra gymnasiet, toastmaster til vores bryllup og gudfar til vores datter.
Mads & familie var heldigvis i det jyske, så jeg fik lige mulighed for at svinge forbi hans forældres adresse med en passende lykønskning! Det var jeg rigtig glad for! Der ER bare nogle mennesker, der betyder en masse for én, afstanden til trods. Det ER ved Gud ikke hveranden dag, vi sidder lårene af hinanden - men det betyder ikke det store i vores forhold; det er ALTID hyggeligt, at være sammen, når det sker.
Asta og jeg planlægger en sommertur til København, hvor vi helt sikkert skal være sammen med bedste, og tante Mads' familie! Til udlandet kommer vi ikke i år. Dvs. Asta gør! Hun skal med Mette og far og Sigrid og Dagmar til Italien. Hyggeligt. ;o)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

- og hvor var/er det bare dejligt at se dig - selvom vi ikke sidder lårene af hinanden, så bare rolig tante Mads følger med i dit og dines liv lidt på afstand via bloggen.....

Fin opsang til madame i Harridslev - hun elsker dig helt sikkert højt og er stolt over at du tør træffe dine egne valg - og tage de smæk der kommer, men der fra og til at indrømme det ...... der er langt søde fru Juul.